Agenda

20 d’octubre 2010

L'hora del conte a primer

Com ja sabeu, aquest any comencem una nova experiència amb l’ajuda dels pares i mares de primer. Vindran a la classe un cop al mes a explicar-nos un conte.
La primera mamà ha estat la del Sema. Què valenta! Ens va explicar un conte de l’ Epi i Blas a la classe de primer A. Ens va agradar molt. Després vam fer una careta de l’Epi i del Blas. Va ser una tarda molt xula i divertida, així que ja sabeu, tots els pares i mares que vulgueu, us podeu animar!


Avui han vingut l’Eva (mamà de l’Ian) i la Silvia (mamà de l’Àlex P.) a la classe. Ha sigut super divertit! Primer hem fet uns titelles de pal amb els personatges del conte de la Castanyera i després hem anat a la biblioteca i ens han explicat el conte.  Però el més estrany de tot és que la Castanyera deia que era la besàvia de l’Eva. Pot ser això??? També hem ballat la dansa de la Castanyera i per acabar ens han regalat castanyes i mandarines! Moltes gràcies a les dues, ens ho hem passat pipa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per poder publicar un comentari cal que estigueu registrats en un compte de google.
Aquest missatge serà revisat abans de ser publicat.

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG!

És un plaer tornar a trobar-nos. Ens esperen noves experiències i nous reptes. Segur que serà genial! Ens veiem al blog i recordeu que si teniu algun comentari ho podeu fer a sota de cada article. Animeu-vos a participar! Només cal tenir un compte gmail. I si ens voleu enviar un correu també ho podeu fer a inicialalmeda@gmail.com Que tinguem tots un bon curs! Les mestres del C.I.