Agenda

13 d’abril 2011

Concurs Escolar de Punts de Llibre

Com cada any des de ja fa 13, l'Ajuntament de Cornellà organitza un concurs de Punts de Llibre per Sant Jordi. Participen tots els nens i nenes de les escoles de la ciutat.
Ahir el Senyor Alcalde, Antoni Balmon, va fer entrega dels premis a la Biblioteca Central de Cornellà. Quina sorpresa vam tenir quan vam saber que la Marta Avelino de primer ha estat guanyadora de la seva categoria! Moltes felicitats Marta. Vas fer un dibuix guapíssim!
També el Joel Pérez de tercer i l'Adrian Sánchez i la Sara Gonzalo de sisè van ser finalistes en les seves categories. Felicitats a tots tres també perquè arribar a la final és super difícil!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per poder publicar un comentari cal que estigueu registrats en un compte de google.
Aquest missatge serà revisat abans de ser publicat.

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG!

És un plaer tornar a trobar-nos. Ens esperen noves experiències i nous reptes. Segur que serà genial! Ens veiem al blog i recordeu que si teniu algun comentari ho podeu fer a sota de cada article. Animeu-vos a participar! Només cal tenir un compte gmail. I si ens voleu enviar un correu també ho podeu fer a inicialalmeda@gmail.com Que tinguem tots un bon curs! Les mestres del C.I.