Agenda

15 de maig 2011

Conte a la classe de primer A

El divendres 13 de maig la mare de l'Andrea i la del Sergio de la classe dels pingüins van venir a explicar-nos un conte de la història de “Cristòfol Colon “.
Aquest senyor va descobrir Amèrica, tot i que ell anava buscant Àsia, va fer un viatge molt llarg amb vaixell i per no perdre’s sempre portava una brúixola.

Al acabar d’explicar-nos el conte ens van ajudar a construir una brúixola,amb una agulla, un tros de suro, un adhesiu i amb una mica d’aigua.
Primer vam fregar l’agulla contra un iman, després la va enganxar amb l’adhesiu al tros de suro marcant el nord i el sud i finalment el vam posar damunt d’un platet amb aigua i màgicament la brúixola marcava el Nord!!!
Ha estat molt divertit i hem après moltes coses, moltes gràcies a les dues!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per poder publicar un comentari cal que estigueu registrats en un compte de google.
Aquest missatge serà revisat abans de ser publicat.

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG!

És un plaer tornar a trobar-nos. Ens esperen noves experiències i nous reptes. Segur que serà genial! Ens veiem al blog i recordeu que si teniu algun comentari ho podeu fer a sota de cada article. Animeu-vos a participar! Només cal tenir un compte gmail. I si ens voleu enviar un correu també ho podeu fer a inicialalmeda@gmail.com Que tinguem tots un bon curs! Les mestres del C.I.