Agenda

12 d’abril 2012

Bon dia!

Dijous 12. 9:00h.
Bon dia a tots! Hem dormit genial, com a angelets! Ara estem a punt de fer l'activitat de bon dia, abans d'anar a esmorzar. "Els pets",ens saluden amb la seva cançó. Us anirem informant. Moltes gràcies a tots els comentaristes, ja hem informat als nens i nenes dels vostres missatges i ells també us envien molts petons. Fins després!

4 comentaris:

  1. Bon dia!!!! Sóc Eva, la mama de l'Ian de 2on. Ens encanta saber que ho esteu passant super bé. Petonets per a tothom!!! I continueu gaudint així!!!

    ResponElimina
  2. Buenos dias a todos, soy la mamá de Paula Palacio, ya veo que todo va viento en popa y me alegro mucho, espero que el tiempo acompañe un poco porque aquí aquí ya empieza a llover. Ya he visto las fotos y todo genial.
    Muchos besos para todos y en especial para Paula

    ResponElimina
  3. Hola, soy el papa de Sema. Gracias por informarnos de cómo va todo y por las fotos, se ve que lo estais pasando genial! Que continueis disfrutando y darle a Sema un beso fuerte de nuestra parte :)

    ResponElimina
  4. Creo que todos estamos de acuerdo que estas profes se lo estan currando: FELICIDADES!!!!! Gracias por tenernos tambien informados....

    ResponElimina

Per poder publicar un comentari cal que estigueu registrats en un compte de google.
Aquest missatge serà revisat abans de ser publicat.

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG!

És un plaer tornar a trobar-nos. Ens esperen noves experiències i nous reptes. Segur que serà genial! Ens veiem al blog i recordeu que si teniu algun comentari ho podeu fer a sota de cada article. Animeu-vos a participar! Només cal tenir un compte gmail. I si ens voleu enviar un correu també ho podeu fer a inicialalmeda@gmail.com Que tinguem tots un bon curs! Les mestres del C.I.