Agenda

11 d’abril 2012

COLÒNIES DE P5 i 2n

Dia 11 a les 21:30 h
Molt bona nits pares i mares. Ens ho estem passant genial. Avui ens han rebut uns pirates amb el seu vaixell i estem tots i totes molt bé. Ja hem sopat i ara farem un joc amb les nostres "llanternes". Estem tenint algun problema amb la connexió a internet però intentarem aquesta nit encara que sigui tard penjar algunes fotos per a què ens pugueu veure.
Molts petons a tota les famílies i bona nit!!!!!!


Dia 11 al matí
Hola pares i mares, hem arribat molt bé i la casa és molt xula.
Ara farem unes activitats i després dinarem.
A la tarda us explicarem més cosetes.
UN PETÓ!!!!

10 comentaris:

  1. Hola soy la mama de Marina, me alegro que hayais llegado bien, pero por cierto que tiempo os hace por ahí.. saludos a todos los niños y niñas de segundo. Ah!!!! a las profes tambien ..

    ResponElimina
  2. Hola soy Arianna la hermana de Alex Pannunzi. Me dais mucha envidia porque seguro que os lo estais pasando genial.Besitos a mi hermano!!!!

    ResponElimina
  3. Hola, soy la mama de Àlex De La Cereza, me alegro mucho de que os lo esteis pasando bien, disfrutar mucho que esto es una gran experiencia para vosotros, muchos besos para todos y buenas noches, hasta mañana.

    ResponElimina
  4. Hola, sóc la mama del Mario Perelló us desitjo que passeu unes colonies molt divertides. Records per tots i totes, i un petó molt fort pel Mario.

    ResponElimina
  5. Hola, sóc la mama del Sergio Albornoz m'alegro molt de que us ho passeu tant bé,, a veure si demà també teniu bon temps. Un petonet molt fort per a tots/es muuuuaaak.

    ResponElimina
  6. Buenas noches, soy la mama de Xavier Vega, bonitas fotos reflejan lo bien que lo estais pasando, a seguir disfrutando y a pasarlo MUY MUY BIEN!!!. Besos para todos-as y uno muy grande para Xavi.

    ResponElimina
  7. Buenos días chicos, por las fotos veo que os lo pasais super bien, estais todos guapisimos. La casa es super chula, supongo que habreis descansado para seguir hoy con la aventura. Muchos besos a todos/as y en especial al Àlex D.C.

    ResponElimina
  8. BUENOS DÍAS PIRATAS,SOMO LOS PADRES DE LA KAREN YA VEO QUE OS LO ESTAIS PASANDO GENIAL, MUCHOS BESITOS PARA TODOS.

    ResponElimina
  9. Hola a tots i totes les pirates que esteu de colonies,pel que veig a les fotos sembla que us divertiu molt,aixi ho espero.Suposo que us porteu molt be com a bons pirates que sou,un peto molt fort per a tots especialtment per la pirata Anna Martin .No feu enfadar massa a les mestres que no tinguin que treure la espasa...Adeuuuuuu

    Per cert soc la mama de l´Anna

    ResponElimina
  10. HOLA SÓC LA GERMANA DE LA DIANA, ESPERO QUE ESTIGUI FEN MOLT BON TEMPS I QUE US O PASEU GENIALS PETONETS ALS PIRATAS I A LES MESTRES.=P

    ResponElimina

Per poder publicar un comentari cal que estigueu registrats en un compte de google.
Aquest missatge serà revisat abans de ser publicat.

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG!

És un plaer tornar a trobar-nos. Ens esperen noves experiències i nous reptes. Segur que serà genial! Ens veiem al blog i recordeu que si teniu algun comentari ho podeu fer a sota de cada article. Animeu-vos a participar! Només cal tenir un compte gmail. I si ens voleu enviar un correu també ho podeu fer a inicialalmeda@gmail.com Que tinguem tots un bon curs! Les mestres del C.I.