Agenda

12 d’abril 2012

Migdia

Aquest matí hem anat a fer una excursió pel bosc. No fa gaire sol però no fa gens de fred. Ara tenim arròs i salsitxes per dinar! Ens cuiden molt bé i podem repetir de tot el que volem! Tots seguim perfectament, podeu estar tranquils.

5 comentaris:

  1. Hola xicos!!!! Somos la tata Carla y el tete Alejandro de la Alexia. Estamos muy contentos de k esteis bien y os lo esteis pasando tan guai,os deseamos k lo k os queda de colonias lo disfruteis igual o mas. Un beso muy grande a todos y en especial a nuestra gordi tata Alexia te queremos!!!

    ResponElimina
  2. Hoooolaaaaaaaaaaaaa! Sóc la Núria, la mare de la Carla.
    Esteu radiants a les fotos! senyal que ho esteu passant fenomenal.
    Plou? Aquí si
    Guardeu forces per moure l'esquelet aquesta nit a la discoteca.
    Molts petonets per tots, i un una miqueta més gros per la Carla.
    Ah! Li dieu a la Carla que la Sofia está be.

    ResponElimina
  3. Hola a todos, que fotos más guay!!!!! y yo aqui, en las próximas colonias yo tambien voy. Arroz y salchichas!!! que buenas!!! bueno espero que esta noche le deis mucha marcha al cuerpo en la disco!! Sobre todo las chicas con ese maquillaje que van a ir guapisisimas. Recuerdos a todos, Marina te queremos un beso ENORME de tu papis y tu tete....

    ResponElimina
  4. Des de Cornellà molts petons a tots i totes, però especialment a l'Octavi... ;-)
    Estem impacients per sentir les històries que ens explicarà demà en tornar!!!
    Gràcies a totes per fer-nos partícips de les colònies. Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Buenas noches a todos-as, espero que hayais disfrutado del sol que hacia sta tarde en manresa, y ahora a disfrutar la noche con la super disco, ha ponerse muy guapos-as y a BAILAR..., "Xavi no seas vago y ponte gomina". Besotes para todos-as y poquito mas grande para el Xavi, tambien de parte de la Ari.

    ResponElimina

Per poder publicar un comentari cal que estigueu registrats en un compte de google.
Aquest missatge serà revisat abans de ser publicat.

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG!

És un plaer tornar a trobar-nos. Ens esperen noves experiències i nous reptes. Segur que serà genial! Ens veiem al blog i recordeu que si teniu algun comentari ho podeu fer a sota de cada article. Animeu-vos a participar! Només cal tenir un compte gmail. I si ens voleu enviar un correu també ho podeu fer a inicialalmeda@gmail.com Que tinguem tots un bon curs! Les mestres del C.I.