Agenda

13 d’abril 2012

S'acaba el segon dia!

12:00h.

Bona nit. Avui ha estat un dia fantàstic! Hem tingut molta sort amb el temps perquè ens ha plogut molt poquet i hem pogut fer totes les activitats. Ara si que la cau grossa! però ja estem tots dormint!!!
Aquesta tarda hem fet dues activitats molt xules. Hem estat cantant cançons i fent danses i després hem estampat la samarreta blanca. Ja veureu què bé han quedat. Però el més emocionant ha estat el sopar de gala i la disco. Ens hem posat molt guapos i guapes (pintades i pentinades)i hem anat a sopar en parella!!!! Després hem ballat molt, però la veritat és que estàvem força cansats i teníem ganes d'anar a dormir!!! Hem caigut rendits. Fins demà!!!

Us deixem una mostra de les activitats d'avui.

7 comentaris:

  1. Però que requeteguapos i requeteguapes esteu i quin sopar més meravellós us han organitzat!!!!
    quina llàstima que demà sigui l' últim dia per vosaltres... però quines ganes tinc de veura't Sintayehu!!!!
    Un petonàs a tothom i un altre especial a la meva nena de part de la Tigist , l' Arnau i del papa i la mama.
    Montse

    ResponElimina
  2. Nos alegramos mucho, de que lo paseis también...son muy guays las fotos, que guapos y guapas que estais tod@s, que suerte cena de gala y baile que envidia.....muchos besitos
    Raquel mama de la Noelia, besos de parte de la Nerea.muac....

    ResponElimina
  3. Lo estáis pasando genial, eh???!
    Eso es bueno, muy bueno, así cualdo volváis tendréis muchas cosas que explicarnos. Aunque gracias a las profes,nos hemos ido enterando cada día de vuestras hazañas.

    GRACIAS PROFES!!

    Ya tenemos ganas que volváis, pero seguro que alguno de vosotros preferiría quedarse unos días más, ¿verdad??

    Un saludo y un besazo para todos.
    Hasta la tarde!!!

    ResponElimina
  4. Buenos días chicos, estabais todos muy guapos en la cena de gala. Acabad de pasar hoy un gran día y os esperamos con mucha ilusión esta tarde en la puerta del cole. Hasta la tarde. Besitos!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Ultimo dia, A DISFRUTAR A TOPE....
    Y por ultimo agradecer a todo el equipo docente que esta ahi con nuestros peques, la dedicacion y el hacernos participes de esta experiencia unica. Por todo ello solo deciros,
    GRACIAS POR ESTAR AHI

    ResponElimina
  6. Espero que tingueu molt bon viatge de tornada,petons a tots i fins aviat que ja hi han ganas de veure als peques!!!Un peto molt fort a tots.Moltes gracies a les profes per fer que tot hagi anat molt be!!

    ResponElimina
  7. Si para la disco van asi de elegantes!!!! cuando vayan de boda que? estan guapisim@s... disfrutar este dia que a la tarde ya estais aqui de vuelta... Gracias profes por todo... pero en la próxima me voy con vosotras...

    ResponElimina

Per poder publicar un comentari cal que estigueu registrats en un compte de google.
Aquest missatge serà revisat abans de ser publicat.

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG!

És un plaer tornar a trobar-nos. Ens esperen noves experiències i nous reptes. Segur que serà genial! Ens veiem al blog i recordeu que si teniu algun comentari ho podeu fer a sota de cada article. Animeu-vos a participar! Només cal tenir un compte gmail. I si ens voleu enviar un correu també ho podeu fer a inicialalmeda@gmail.com Que tinguem tots un bon curs! Les mestres del C.I.