Agenda

11 d’abril 2013

COLÒNIES 3a PART

Hola mamis i papis!!! Avui ens ha fet molt bon dia i hem fet uns mocadors de cowboys, unes estrelles de xerif, hem visitat el ranxo i també hem trobat pistes dels germans panxa-plenes. A l'hora de dinar hem felicitat tots junts a l'ALBA perquè avui és el seu aniversari! Aquí us deixem unes fotos i quan puguem us anirem explicant més cosetes.

1 comentari:

  1. Moltes felicitats Alba!!! Des de casa t'enviem moooolts petons!! ...I Moltes gràcies a professors/es, monitors/es, companys/es, etc...que heu fet que aquest aniversari sigui tan especial!! Que continueu gaudint de les colònies, fa molta enveja veure les fotos!!. Fins demà. Família Lao-Mayral.

    ResponElimina

Per poder publicar un comentari cal que estigueu registrats en un compte de google.
Aquest missatge serà revisat abans de ser publicat.

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG!

És un plaer tornar a trobar-nos. Ens esperen noves experiències i nous reptes. Segur que serà genial! Ens veiem al blog i recordeu que si teniu algun comentari ho podeu fer a sota de cada article. Animeu-vos a participar! Només cal tenir un compte gmail. I si ens voleu enviar un correu també ho podeu fer a inicialalmeda@gmail.com Que tinguem tots un bon curs! Les mestres del C.I.