Agenda

24 de març 2015

MONTSERRAT

El passat 16 de Març, els nens i nenes de primer i segon vam anar d'excursió a Montserrat. Vam sortir a les 9h00 i ens vam dirigir a l'estació d'Almeda, on vam agafar el ferrocarril acompanyats pel personal dels FCG. La primera parada va ser Martorell Enllaç, on vam poder fer una  activitat guiada al centre d'interpretació del ferrocarril , on es treballa la història i l'evolució del tren i la repercussió que va tenir en la transformació de la societat per a l'adquisició d'hàbits que portin a utilitzar el tren i el transport públic en general, respectant les normes de civisme i seguretat. 
Després, vam agafar un altre ferrocarril fins a Monistrol, on vam poder agafar el cremallera per pujar a Montserrat, just a temps per poder veure el concert de l'Escolania... quin dia més complert!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per poder publicar un comentari cal que estigueu registrats en un compte de google.
Aquest missatge serà revisat abans de ser publicat.

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG!

És un plaer tornar a trobar-nos. Ens esperen noves experiències i nous reptes. Segur que serà genial! Ens veiem al blog i recordeu que si teniu algun comentari ho podeu fer a sota de cada article. Animeu-vos a participar! Només cal tenir un compte gmail. I si ens voleu enviar un correu també ho podeu fer a inicialalmeda@gmail.com Que tinguem tots un bon curs! Les mestres del C.I.