Agenda

09 de desembre 2015

VISITA DE LA FADA ONDINA

La fada Ondina és una fada que es passeja a les nits al llarg del curs del riu Llobregat. De dia és invisible. S'encarrega de mantenir la fantasia i que les aigües del riu siguin transparents i estiguin sempre plenes de peixos. La Fada Ondina és amiga del Mag Maginet, amb qui sovint intercanvia pocions i secrets. Quan arriba el Nadal, el Mag Maginet va molt atrafegat. S'ha fet gran i, a vegades, li fan mal els ossos, i la Fada Ondina l'ajuda a fer tots els encàrrecs abans que arribin els Reis de l'Orient. Té una llibreta màgica amb fulls que mai no s'acaben i on apunta tot el que feu, també les trapelleries! Després, ho explica tot als Reis Mags, perquè sàpiguen si mereixeu o no tota aquesta llarga llista de regals que sempre demaneu. Per a tenir recompenses, cal portar-se bé. No us n’oblideu, amics!
La Fada Ondina ens ha visitat a l'escola, ens ha portat el conte de la nit de reis d'enguany, una postal on hem de d'escriure un desig i portar-lo al campament oriental, i ens ha ensenyat una cançó per cantar als Reis el dia de la cavalcada. La voleu aprendre? Us la deixem al blog perquè pugueu practicar! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per poder publicar un comentari cal que estigueu registrats en un compte de google.
Aquest missatge serà revisat abans de ser publicat.

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG!

És un plaer tornar a trobar-nos. Ens esperen noves experiències i nous reptes. Segur que serà genial! Ens veiem al blog i recordeu que si teniu algun comentari ho podeu fer a sota de cada article. Animeu-vos a participar! Només cal tenir un compte gmail. I si ens voleu enviar un correu també ho podeu fer a inicialalmeda@gmail.com Que tinguem tots un bon curs! Les mestres del C.I.